bluewood.blogg.se

2015-03-30
21:58:04

seans

idag har det vart spännande, vi samlade lite folk från familjen och bjöd hit 2 medium för att ha en seans.
en seans behöver inte alltid betyda att det är en man känner som kommer fram, kan även vara nån man känner som känner nån som gått bort och vil få fram sitt budskap elr bara visa att dom finns.
 
en som ville få fram sitt budskap till mormor var iallafall en som gick bort för några år sen, en nära vän till hela familjen, vilket var kul för allt mediumet beskrev om honom stämde, och hon fick även fram hans namn :)
otroligt intressant för hon visste inget om oss alls, hon tkr jag ska utbilda mig nåt åt den vägen för jag är mottaglig för sånt, som vart med om en hel del :)
 
så ja, detta var riktigt trevlig kväll, avslutades med fika och en massa prat :D
 
 
2015-03-29
20:41:04

ooooh happy day!!!

jaaag är så himla lycklig, denna helg har vart grymt bra!!
vi börjar med fredag: kliver upp pigg och glad halv 7, konstigt nog, får skjuts av mormor till stället jag är på varje dag för det var signalfel på alla tåg tydligen. bilresa med en massa andra mot boda borg i ca 1½ timme.
och det stället var mkt roligare än vad jag hade trott, ni som inte varit där förr, åååk! XD
 
efter boda borg fick jag skjuts till tåget för att sen åka hem till lilly, jag var inte nervös förrän jag var framme och skulle leta efter henne, haha. 
lördag: vaknar kl. 8 och är helt chockad över att jag inte ens var hemma.
vid 1 tiden åkte jag hem mot sthlm där jag gick vilse på centralen innan jag hittade rätt perrong o missade tåget i sista sekund. men jag kom hem tillslut och det är ju alltid nåt ;)
och nu idag, söndag.. så åkte jag, min brorsa och mormor till siba för att kolla in en dator vi hittade på nätet, allt jag ville var att se den eftersom vi läste om den på nätet, och den var i precis den storlek jag behövde, äkta spellaptop!
sååå jag åkte hem med en sprillans ny dator som jag i denna stund sitter och skriver på :D
 
vilket för mig vidare till nästa ämne: bloggutmaningarna.. det kommer, ha lite tålamod, nu gäller det att jag ska fota lite till inläggen osv, förhoppningsvis kommer det ikväll :)
 
psst. kvaliten på datorn är heelt underbar!!
kopiera denna länk så kommer ni se skillnad på den nya och den ja hade innan:  https://instagram.com/p/00UlwEQthR/?taken-by=tiffanybluewood
 
förlåt, det blev ett rätt så långt inlägg, hoppas ni orkade läsa, haha :)